Έκρηξη βόμβας σε όχημα: «Δεν έχω διαφορές με κανέναν», λέει ο 24χρονος

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κάτω από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα

51383BB5 ACF4 42ED 9AEC F037FB038A66

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κάτω από αυτοκίνητο στην Σκαρίνου της επαρχίας Λάρνακας, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 02.45 τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου, λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη στη Κοινότητα Σκαρίνου της επαρχίας Λάρνακας».

«Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός τύπου υδροσωλήνα, ο οποίος  ήταν τοποθετημένος κάτω από αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ της οικίας του ιδιοκτήτη του», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «η σκηνή αποκλείστηκε και από τις έρευνες διαπιστώθηκε ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ηλικίας 24 ετών ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν έχει διαφορές με κανένα».

Η σκηνή, συνέχισε «αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων από τους πυροτεχνουργούς».

Ο κ. Χατζηγιασεμή ανέφερε επίσης ότι η Αστυνομία «άρχισε τη λήψη καταθέσεων προκειμένου να προσδιοριστούν τα κίνητρα των άγνωστων δραστών που τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο».

Την υπόθεση εξετάζει ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.