ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε πτώμα στην Ορμήδεια-Επιστρατεύτηκε ελικόπτερο για την ανάσυρσή του

Πέθανε ο frontman των The Prodigy Keith Flint

Η αγάπη του για τη θάλασσα έμελλε να αποβεί μοιραία, για συνταξιούχο, στον οποίο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή Λούμα, στην Ορμήδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 79χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή για κολύμπι, αψηφώντας την κακοκαιρία.

Γύρω στη μία και δέκα, περαστικός που οδηγούσε από την Ορμήδεια προς την Δεκέλεια, αντιλήφθηκε να επιπλέει στην θάλασσα σορός, σημαίνοντας αμέσως συναγερμό στην Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη των Βρετανικών Βάσεων, καθώς και σκάφος της Λιμενικής, το οποίο, ωστόσο, δεν μπορούσε να πλησιάσει λόγω θαλασσοταραχής.

Ως εκ τούτου, στην σκηνή κλήθηκε ελικόπτερο των Βάσεων, που ανέσυρε τη σορό, την οποία στη συνέχεια μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως η σορός ανήκει 80χρονο Ελληνοκύπριο, μόνιμο κάτοικο εξωτερικού, ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο με τη σύζυγο του για διακοπές, ενώ θα αναχωρούσαν αύριο από το νησί.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, την οποία θα διενεργήσει ιατροδικαστής που θα φθάσει στην Κύπρο από την Ελλάδα.

Πηγή: Reporter