ΕΚΤΑΚΤΟ: Η δεύτερη βαλίτσα θανάτου ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

ImageHandler 2

Μετά από αρκετές μέρες αγωνίας και σαρωτικών ερευνών, ανασύρθηκε τελικά η δεύτερη από τις τρεις βαλίτσες θανάτου που πέταξε ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Με τη χρήση του τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματος sonar, oι έρευνες απέδωσαν καρπούς, αφού εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από δύτη, η δεύτερη βαλίτσα, στην οποία βρίσκεται πτώμα το οποίο, είτε ανήκει στην 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ, είτε στην οκτάχρονη Έλενα Ναταλία, κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα, που είχε εντοπιστεί και ανασυρθεί από την ίδια λίμνη την Κυριακή του Πάσχα.

Μετά την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας, τα θύματα του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου που εντοπίστηκαν ανέρχονται στα πέντε.

Πρόκειται για τη Μαρύ Ρόους και την Αριάν Παλάνας, που εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό, την Κάτχα Ανού που ανασύρθηκε από ξεροπήγαδο στο πεδίο βολής της Ξυντού, όπως και τα δύο πτώματα από τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Όπως ομολόγησε ο «Ορέστης» στην Κόκκινη Λίμνη υπάρχει ακόμα μία βαλίτσα, με άλλο ένα πτώμα, η οποία αναζητείται από τις Αρχές, μέσω του συστήματος sonar, ενώ στην Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο γίνονται παράλληλες έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της εξάχρονης Σιέρρα, κόρης της Μαρύ Ρόους, την οποία όπως επίσης ομολόγησε ο 35χρονος, πέταξε στη λίμνη τον Μάΐο του 2018. Πάντως ο ύποπτος δεν παραδέχεται ότι σκότωσε την εξάχρονη, αλλά ισχυρίζεται ότι πέθανε από κατάποση εμεσμάτων.