Ελλείπον Πρόσωπο – Αναζητούνται τα ίχνη 23χρονου στη Λεμεσό

Ελλείπει από την κατοικία του από τη Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021

cyprus police 3 Λεμεσός

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Mohammed ALWAHOB, έτος γέννησης 1998, από τη Συρία, ο οποίος ελλείπει από τη Δευτέρα, 01η Νοεμβρίου, 2021, όταν και αναχώρησε από την κατοικία του γύρω στις 7.30 το βράδυ. Αυτός περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά, με μούσι και με μαύρα μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ελλείπον Πρόσωπο ΤΑΕ Λεμεσού 03.11.2021 Λεμεσός

 

 

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.