Ενώπιον δικαστηρίου Μαμαλικόπουλος και 38χρονος για την απόπειρα στην Αγία Νάπα

apopeira Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, μαρτυρία, Νέα Αμμοχώστου, υπόθεση απόπειρας φόνου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκαν στις 09:00 το πρωί ο ισοβίτης Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και ο 38χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου εναντίον επιχειρηματία σε καφετέρια στις 16 Φεβρουαρίου, στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον των δύο ατόμων, που τελούν υπό κράτηση για άλλη υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία σχετικά με υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα, το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2019 , με θύμα 37χρονο, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθησαν εκ νέου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, γύρω στις 8.40 το βράδυ ενώ ο 37χρονος προσπαθούσε να σταθμεύσει το όχημά του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, από άγνωστο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο άτομα, το ένα από την Πάφο και το άλλο ισοβίτης, συνελήφθησαν και τέθηκαν δύο φορές υπό οκταήμερη κράτηση, ως ύποπτα για υπόθεση που αφορά απόπειρα φόνου, συνωμοσία για φόνο, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλικών.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 13 και 16 Φεβρουαρίου 2020 και αφορούν την υπόθεση απόπειρας φόνου επιχειρηματία σε καφετέρια της Αγίας Νάπας.

Πηγή: philenews