Ενώπιον δικαστηρίου των Βάσεων οδηγείται 31χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Από δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων θα δικαστεί τον Σεπτέμβριο 31χρονος Ε/κ

40F2B94A CE5B 4923 BF6A 97A3842EDAFB

Από δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων θα δικαστεί τον Σεπτέμβριο 31χρονος Ε/κ, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την εισαγωγή 125 γραμμαρίων κάνναβης, μέσω ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, η αστυνομία των Βάσεων ενημερώθηκε την περασμένη Τρίτη από την ΥΚΑΝ, για την άφιξη δέματος με ναρκωτικές ουσίες, στο ταχυδρομείο της κοινότητας Τραχωνίου, που εμπίπτει στην κυριότητα ελέγχου της.

Αστυνομικοί των ΒΒ μετέβησαν στο ταχυδρομικό γραφείο όπου ενημερώθηκαν πως ο παραλήπτης του δέματος βρισκόταν καθοδόν και τότε αστυνομικός προσποιήθηκε τον υπάλληλο του ταχυδρομείου.

Όταν ο ύποπτος έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το δέμα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε πως εισήγαγε ο ίδιος τα ναρκωτικά, που όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 125 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου των Βάσεων και αναμένεται να δικαστή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο,

Σε μήνυμα του, ο Ανώτερος Υπαστυνόμος, Πανίκος Παναγή, ο οποίος ηγείται της υπόθεσης, υπογράμμισε πως η αστυνομία των ΒΒ επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε υποθέσεις ναρκωτικών.

«Όλες οι δραστηριότητες μας με τις τοπικές κοινότητες και τους συνεργάτες μας στην αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας στοχεύουν στη μείωση των επιπτώσεων που προκαλούν τα ναρκωτικά στο μικρό μας νησί», συμπλήρωσε.