Εντοπίστηκε και συνελλήφθη ο πατέρας του κακοποιημένου βρέφους

mwro κακοποιημένο βρέφος, πατέρας, ΣΥΛΛΗΨΗ

Χειροπέδες πέρασαν μέλη της Αστυνομίας στον 26χρονο πατέρα του 19μηνου βρέφους που νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε στις 3 Ιουλίου όταν συγγενικό πρόσωπο του 26χρονου πατέρα του 19 μηνών βρέφους καταγγέλθηκε ότι έχει μεταβεί σπίτι του και προκάλεσε ζημιές.

Μετά την καταγγελία ο 26χρονος ελληνοκύπριος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου η υπόθεση καταχωρήθηκε για εκδίκαση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας τα οποία μετέβηκαν στην κατοικία του καθώς επίσης και μετά από κατάθεση που έλαβαν από την συμβία του, διαπίστωσαν ότι το 19 μηνών αγοράκι του έφερε κάποιες κακώσεις. Τότε τα μέλη της Αστυνομίας ενημέρωσαν άμεσα το Γραφείο Ευημερίας το οποίο παρενέβη στην υπόθεση.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργού και φαίνεται να φέρει εκχύμωση και μώλωπες.

Το πως ακριβώς προκλήθηκαν οι μώλωπες είναι και το αντικείμενο της διερεύνησης των ανακριτών της υπόθεσης ενώ εναντίων της 24χρονης μητέρας, η οποία είναι από τη Λετονία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

Πηγή: Ant1