ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Εκστρατεία ενόψει του Πάσχα αρχίζει η Αστυνομία

Εκστρατεία με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση των παράνομων δραστηριοτήτων με στόχο την αποφυγή ανεπιθύμητων ατυχημάτων και την ασφάλεια, ενόψει των εορτών του Πάσχα, ξεκίνησε η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου

Main Image x2 37 exclusive

Εκστρατεία με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση των παράνομων δραστηριοτήτων με στόχο την αποφυγή ανεπιθύμητων ατυχημάτων και την ασφάλεια, ιδιαίτερα των νέων, ενόψει των εορτών του Πάσχα ξεκίνησε η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «η εκστρατεία της Αστυνομίας εντάσσεται στο πλαίσιο της πάταξης της επικίνδυνης και παράνομης χρήσης κροτίδων και πυροτεχνημάτων. Οι ενέργειες της Δύναμης εστιάζονται στον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων οι οποίοι με απώτερο σκοπό το κέρδος εκμεταλλεύονται την περίοδο των εορτών και προμηθεύουν και πωλούν κροτίδες και πυροτεχνήματα κυρίως σε νεαρά πρόσωπα».

Προς το σκοπό αυτό, συνέχισε «εντείνονται οι αστυνομικές περιπολίες, κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα στους περίβολους των εκκλησιών και γειτνιάζουσες περιοχές όπου νεαρά πρόσωπα συνηθίζουν να μεταφέρουν ξυλεία, ελαστικά και άλλα αντικείμενα για άναμμα φωτιάς. Επιπλέον οι περιπολίες της αστυνομίας συνεχίζονται με πιο έντονο ρυθμό και στην γραμμή αντιπαράταξης, για αποφυγή της παράνομης μεταφοράς κροτίδων από τα κατεχόμενα».

Ο κ. Θεοδούλου απηύθυνε «έκκληση προς τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τις κροτίδες. Επίσης σε περίπτωση που έρθει οτιδήποτε στην αντίληψή τους να επικοινωνήσουν άμεσα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23803060, στην γραμμή του πολίτη 1460 και στα τηλέφωνα των τοπικών αστυνομικών σταθμών».

Σημείωσε ακόμα ότι «η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στοχεύει στην πάταξη της παράνομης εισαγωγής, προμήθειας και χρήσης κροτίδων  και πυροτεχνημάτων. Απευθυνόμαστε στην ενσυναίσθηση του κοινού καθώς και στην έμπρακτη συμβολή του με απώτερο στόχο όλοι μαζί να προστατέψουμε τα παιδιά από ανεπιθύμητα αποτελέσματα».

Πηγή: ΚΥΠΕ