Επεισόδια στον αγώνα φούτσαλ ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας-Χτυπήθηκε δημοσιογράφος (BINTEO)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έξω από το στάδιο σημειώθηκε πετροβολισμός

14A3BC49 775B 44FB 8FAE 2A9157CAC3FA

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γήπεδο «Ελευθερία» στο αγώνα φούτσαλ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έξω από το στάδιο σημειώθηκε πετροβολισμός.

Ο αθλητικογράφος του ΣΙΓΜΑ Βασίλης Τσιρόπουλος ανέφερε στο Πρωτοσέλιδο ότι δημοσιογράφος τραυματίστηκε από μια καρέκλα που έριξαν οπαδοί AP;O την κερκίδα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και του έγιναν 15 ράμματα.

Καταδικαστική ανακοίνωσε εξέδωσε η ΚΟΠ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει  με τον πλέον έντονο τρόπο τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον αγώνα Σούπερ Καπ Futsal μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας.

Ως Ομοσπονδία εκφράζουμε  τη συμπαράσταση μας προς το δημοσιογράφο  Ανδρέα Κακουλλή ο οποίος είχε την ευθύνη της τηλεοπτικής περιγραφής του αγώνα και ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από ρίψη αντικειμένου.

Παράλληλα εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί δεν έγινε εφικτή, λόγω των επεισοδίων, η απονομή του πρώτου τίτλου της χρονιάς για το  Futsal. Μέλη της Αστυνομικής Δύναμης ήταν παρόντες και εκ καθήκοντος αναμένουμε ότι θα προβούν στις ανάλογες ενέργειες.

Η ΚΟΠ έχει επενδύσει στην αναβάθμιση και πρόοδο του Futsal τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, συμβάντα όπως τα χθεσινοβραδινά απομακρύνουν τους υγιείς φιλάθλους από τα γήπεδα και στιγματίζουν το άθλημα. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί.