Έπιασαν δουλειά οι ανακριτές για την υπόθεση Θανάση μετά το πόρισμα

Πρόκειται για τέσσερα μέλη της Αστυνομίας, έμπυροι ανακριτές που υπηρετούν χρόνια στα επαρχιακά ΤΑΕ μαζί με τον ποινικό ανακριτή, κ. Αλεξόπουλο που θα συνδράμει στο ανακριτικό έργο

1 2

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η συνάντηση του ποινικού ανακριτή, Αντώνη Αλεξόπουλου με τους αστυνομικούς ανακριτές για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός και η λήψη καταθέσεων της υπόθεσης του Θανάση.

Πρόκειται για τέσσερα μέλη της Αστυνομίας, έμπυροι ανακριτές που υπηρετούν χρόνια στα επαρχιακά ΤΑΕ μαζί με τον ποινικό ανακριτή, κ. Αλεξόπουλο που θα συνδράμει στο ανακριτικό έργο.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που κατά την έρευνα βρεθούν παραλήψεις ή αστοχίες, ή δόλος στον τρόπο που λειτούργησαν τότε οι Αστυνομικοί στην υπόθεση, αν μπορεί σήμερα να πάει στο Δικαστήριο και να έχουμε ποινικές διώξεις, ανέφερε ότι φυσικά μπορεί οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου αναλόγως και από την μαρτυρία που θα εξασφαλιστεί. Πρόκειται για ποινικές υποθέσεις που χρειάζονται μαρτυρίας που να είναι αποδεκτή από το Δικαστήριο και να τεκμηριώνει το τι ακριβώς διέπραξε το οποιοδήποτε πρόσωπο.