Επιστημονικό Περιοδικό του ακαδημαϊκού ιδρύματος της Λάρνακας, Alexander

Screenshot 2020 06 30 at 11.27.08 AM Alexander College

Το Alexander Research and Academia Bulletin είναι ένα τριμηνιαίο επιστημονικό περιοδικό το οποίο εκδίδει το συμβεβλημένο με το Alexander College, Ερευνητικό Κέντρο Alexander. Σκοπός δημιουργίας του είναι η συζήτηση και δημοσίευση άρθρων στα ελληνικά και αγγλικά, που μοιράζονται απόψεις και γνώσεις ενημερώνουν για τάσεις, προκλήσεις, προβλήματα και ευκαιρίες του σήμερα. Η δημιουργία του επιστημονικού περιοδικού προσφέρει, ακόμα, την ευκαιρία σε ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, να ενημερώσουν μελετητές και το κοινό σχετικά με θέματα της σύγχρονης εποχής.

Το παρόν τεύχος, είναι αφιερωμένο σε αναζητήσεις και αναθεωρήσεις στην εποχή που οι αποστάσεις μεγαλώνουν, στην εποχή του COVID – 19.

Για να διαβάσετε το επιστημονικό περιοδικό, Alexander Research and Academia Bulletin, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://alexander.ac.cy/research-centre/alexander-research-academia-bulletin/

Για απόψεις, σχόλια, διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εκδοτική ομάδα, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης bulletin@alexander.ac.cy ή καλώντας στο 24532373.