Επιστρέφει το βροχερό σκηνικό – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο

o xionias efuge erxontai broxes kai kataigides.w l weather, καιρός Αμμόχωστος

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις το µεσηµέρι και το απόγευµα, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί , ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, νωρίς το απόγευµα, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα εµφανίζονται από τα δυτικά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως µετά το µεσηµέρι.

Το Σάββατο, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη, για να κυµανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, αλλά µέχρι το Σάββατο θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.