Επίθεση Μαυρογιάννη σε Χριστοδουλίδη για διδακτορικό και η απόδειξη (PIC/VID)

37bef0a1c0866f5e5138db735e963a94

Στην εκπομπή Χωρίς Περιστροφές φιλοξενήθηκαν υποψήφιοι για την Προεδρία. Καλεσμένοι του Γιάννη Καρεκλά στη χθεσινοβραδινή τηλεμαχία ήταν οι Νίκος Χριστοδουλίδης, Γιώργος Κολοκασίδης, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.

Μεταξύ άλλων τα «αίματα άναψαν» μετά την αναφορά Μαυρογιάννη στα όσα κυκλοφορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το διδακτορικό του κ.Χριστοδουλίδη. Ο τελευταίος είχε μαζί του επιστολή την οποία παρέδωσε στον κ.Καρεκλά ζητώντας του να τη διαβάσει.

Παράλληλα την έδωσε και στον κ.Μαυρογιάννη, ο οποίος προηγουμένως είπε, «Πρώτο ξεκινήσαμε με λογοκλοπή της εξαγγελίας, είχαμε μετά κλοπή πλατφόρμας από το facebook, μετά ψεύτικους λογαριασμούς και απειλές εναντίον αντιπάλων. Είδαμε και στον Τύπο μακάρι να μην υπάρχει οτιδήποτε γιατί δεν ξέρω που θα πάμε να σταθούμε σαν άνθρωποι… αυτή την ιστορία με το διδακτορικό του κ.Χριστοδουλίδη».

Τότε ο κ.Χριστοδουλίδης του είπε, «κύριε Μαυρογιάννη λυπάμαι που ανοίγετε δημόσια ένα τέτοιο θέμα. Είναι ανεύθυνο αυτό που κάνετε..».

«Εγώ παρακαλώ να είναι ψέμα αυτό το πράγμα… δεν αμφιβάλλω ότι επήρετε…», είπε ο κ.Μαυρογιάννης.
(έβγαλε επιστολή και του την έδωσε στο σημείο αυτό)

«Όχι! Δεν έπρεπε να το θέσετε καν αφού δεν αμφιβάλλετε», είπε ο κ.Χριστοδουλίδης.

«Δεν είναι αυτό το ζήτημα.. υπάρχει ένα πρόβλημα προσβασιμότητας το οποίο δημιουργεί αμφιβολίες», απάντησε ο κ.Χριστοδουλίδης.

«Μπορείτε να το διαβάσετε», είπε στον κ.Καρεκλά ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Της αντιπαράθεσης των δυο είχε προηγηθεί και αναφορά του τέως Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου και νυν υποψηφίου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε στον κ.Χριστοδουλίδη, «…ποιο νέο κ.Χριστοδουλίδη, είστε εδώ και 9 χρόνια στον πυρήνα του Προεδρικού γραφείου που ώθησε τη χώρα μας στη διαφθορά και την ανυποληψία. Είστε σάρκα από τη σάρκα – όπως έλεγε και ο κ.Αβέρωφ – αυτού του συστήματος.

Πώς αντέχατε αυτή τη μπόχα κ.Χριστοδουλίδη… ήσασταν μέσα στον πυρήνα της διαφθοράς, γιατί δεν παραιτηθήκατε..;

Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή δεν τα βλέπατε άρα έχετε μια μειωμένη αντίληψη, συγνώμη, ή τα βλέπατε και δεν φεύγατε και απλώς παραμένατε στην καρέκλα».

«Όταν θα αρχίσει η επόμενη διακυβέρνηση με τόσους πολλούς μνηστήρες γύρω θα έχετε αντίληψη τι θα συμβαίνει με το πάρτι που θα γίνεται;», διερωτήθηκε ο κ.Χριστοφίδης.

Σε άλλο σημείο ο κ.Χριστοφίδης είπε «…ο κ.Χριστοδουλίδης αντίγραψε μια ολόκληρη ομιλία. Ήσασταν υποψήφιος 4-5 χρόνια θα μπορούσατε να την είχατε γράψει μόνος σας.. δεν μπορούσατε γιατί απλούστατα δεν έχετε όραμα και δεν έχετε σχέδιο για τον τόπο. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αλήθεια ποιους ενώνετε κ.Χριστοδουλίδη; όλους τους καιροσκόπους περίπου..».

«Είναι προσβλητικό αυτό που λέτε κ.Χριστοφίδη», απάντησε ο κ.Χριστοδουλίδης.

«Πολύ ωραία, έτσι την αισθάνομαι εγώ. Αυτούς που ψάχνουν μια καρέκλα.. ενώνετε κ.Χριστοδουλίδη όλους τους αποτυχημένους των κομμάτων. Αυτούς που δεν κατάφεραν να βγουν βουλευτές, δήμαρχοι. Βλέποντας το επίπεδο της Βουλής μας, με τους επιτυχημένους βουλευτές διερωτώμαι πώς θα είναι μια κυβέρνηση με τους αποτυχημένους των κομμάτων..», είπε ο κ.Χριστοφίδης.

Η βεβαίωση του του διδακτορικού τίτλου (Φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter).

1634e383c7ed25

Sigmalive