Έρχεται εντατικολόγος από το Ισραήλ για τον Δ. Χριστόφια

Dimitris Xristofias1 Δημήτρης Χριστόφιας

Εντατικολόγος από το Ισραήλ καταφθάνει το απόγευμα (21/5) στην Κύπρο για τον Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν. Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχαμε το πρωί της Τρίτης (21/5), η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

Οι γιατροί αναμένουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί στον Δημήτρη Χριστόφια, για να δουν πώς προχωρούν από εδώ και πέρα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, με το οποίο θα γίνεται ενημέρωση για την πορεία της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (20/5) εκδόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο σημείωνε ότι: «Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, νοσηλεύεται στην Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από σήμερα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη».

Τον Δημήτρη Χριστόφια επισκέφθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αργά το απόγευμα της Δευτέρας (20/5) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και τη συμπαράστασή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, με ανακοινώσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πηγή: Sigmalive