Αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου

kairosss 1024x576 1 Καιρός

Ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά θερμός ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  περαιτέρω άνοδο  για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  περαιτέρω άνοδο  για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.