Έτσι πήραν εννέα κινητά τηλέφωνα με συμβόλαια χωρίς να πληρώσουν

Εξέδιδε επιταγές για αγορά κινητών και μετά τις ακύρωνε

1e1e7b3c58f1eb397fd036decf025bba

Εντάλματα για τη σύλληψη δύο ανδρών εξέδωσε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία ότι, μεταξύ των ετών 2014-2021, δύο πρόσωπα ηλικίας 40 και 52 ετών, φέρονται να σύναψαν αριθμό συμβολαίων κινητής τηλεφωνίας, εξασφαλίζοντας εννέα συσκευές κινητών τηλεφώνων, χωρίς όμως να εξοφλήσουν το ποσό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, για την εξόφληση των λογαριασμών τους, τα δύο πρόσωπα φέρονται να εξέδιδαν επιταγές που στη συνέχεια ακύρωναν. Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ο 40χρονος, ενώ ο 52χρονος, συνεχίζει να καταζητείται.

Τρεις συλλήψεις για διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής κλιματιστικών και αλουμινίων

—-

Η Αστυνομία συνέλαβε, επίσης, άλλους τρεις άνδρες, το βράδυ της Τετάρτης και τα ξημερώματα της Πέμπτης, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής κλιματιστικών και αλουμινίων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, γύρω στις 8:15 μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης, μετά από πληροφορία για πρόσωπα που προσπαθούσαν να κλέψουν κομπρεσόρους κλιματιστικών από κτίριο στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στη σκηνή άντρα ηλικίας 39 ετών, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Παράλληλα, γύρω στις 2:00 π.μ. της Πέμπτης, μέλη του Περιφερειακού Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγούσε 33χρονος με συνοδηγό 31χρονο, στον δρόμο Ψευδά – Λυμπιών, φορτωμένο αλουμινένιες πόρτες.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, μεταξύ άλλων, αλουμινένιες πόρτες και παράθυρα, μεγάλος αριθμός ρούχινων γαντιών και διαρρηκτικά εργαλεία, για τα οποία δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.