Eurovision: Ποιοι “απειλούν” την Ελένη; H πρώτη 5άδα σύμφωνα με τα προγνωστικά

281cd353281e70b3c7b79fc11abf7497

Απόψε θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό της Eurovision της Λισαβόνας και λίγο πριν την έναρξή του, διαρκώς αλλάζουν τα προγνωστικά για την πρώτη πεντάδα, αν και η Ελένη Φουρέιρα με το τραγούδι της Κύπρου, παραμένει φαβορί για την πρωτιά.

Σύμφωνα με το oddschecker, που συγκρίνει αποδόσεις στοιχημάτων από δεκάδες online στοιχηματικές πλατφόρμες, το Fuego της Ελένης, συνεχίζει να είναι φαβορί, αν και το “απειλούν” όχι μόνο το τραγούδι του Ισραήλ, που λίγο πριν τον τελικό δείχνει να ανακάμπτει στα προγνωστικά, αλλά και το τραγούδι της Ιρλανδίας, που μετά και το ντόρο που προκλήθηκε καθώς η Κίνα απαγόρευσε την προβολή της Eurovision στη χώρα, γιατί θεωρεί άσεμνο το περιεχόμενό της και πως προβάλει ομοφυλοφιλικά στοιχεία (θυμίζουμε πως το τραγούδι της Ιρλανδίας δείχνει ένα gay ζευγάρι επί σκηνής) το Together της Ιρλανδίας διαρκώς σκαρφαλώνει στα προγνωστικά.

Την πρώτη πεντάδα, σύμφωνα πάντα με τα τελευταία προγνωστικά, συμπληρώνουν η Γαλλία και η Σουηδία, ενώ ακολουθούν οι Γερμανία, Ιταλία, Λιθουανία, Νορβηγία και Εσθονία.

Αυτός ήταν ο πίνακας με τις πιο πρόσφατες αποδόσεις στοιχημάτων

fgfdgd 0

Και αυτά τα 4 τραγούδια “φλερτάρουν” με την πρωτιά και βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα με τις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών και ίσως “απειλήσουν” την Ελένη.