«Φωνές» ιδιοκτητών νυκτερινών κέντρων: «Τέλος το παραμύθι..»

«Απαιτούμε να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Οι μισές επιχειρήσεις έχουν κλείσει»

123 35 Διασκέδαση, επιδημιολόγοι, Επιχειρήσεις, πανδημία

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου των νυχτερινών κέντρων, Νίκος Βασιλείου, ο οποίος μίλησε για την επιδημιολογική εικόνα, ενώ ανέφερε ότι έχουν κλείσει πολλές επιχειρήσεις.

Αρχικά ανέφερε ότι εφαρμόζουν όλα τα υγειονομικά μέτρα που έκδωσε η πολιτεία, προσθέτοντας ότι πριν κλείσουν, είχαν εφαρμόσει το μέτρο υποδοχής μόνο εμβολιασμένων και με rapid τεστ εντός της μέρας.

Συμπλήρωσε ότι παρουσιάζεται αύξηση στα ημερήσια κρούσματα και μείωση στους ασθενείς. «Σε αυτή τη διαδικασία εμείς ήμασταν απόντες και εμείς δεν βάζουμε ανεμβολίαστους στους χώρους διασκέδασης».

Διευκρίνισε ότι θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί και θα βάζουν μόνο εμβολιασμένα άτομα στους χώρους. «Απαιτούμε να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Οι μισές επιχειρήσεις έχουν κλείσει», είπε.

Ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι με επιστημονικότατα τεκμηρίωσαν ότι οι χώροι τους είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα Mall, τα καταστήματά και τους χώρους εργασίας. «Καλέσαμε την επιδημιολογική ομάδα να έρθει να δεις τους χώρους μας», συμπληρώνοντας ότι πολλοί επιδημιολόγοι δεν γνωρίζουν τι είναι ο χώρος διασκέδασης.

Τέλος, ανέφερε ότι είχαν συνάντηση σήμερα με το Υπουργείο Υγείας και τους την ακύρωσαν χωρίς εξηγήσεις.

Δείτε το βίντεο: