Φονικό Λευκωσίας: Μαρτυρίες και κλειστά κυκλώματα «πρόδωσαν» τους 3 από τους 10 φερόμενους δράστες (BINTEO)

usa police Λευκωσία, ΣΥΛΛΗΨΗ, ΦΟΝΟΣ

Φονικό σημειώθηκε γύρω στις 21.30 βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Λευκωσίας, μετά από συμπλοκή έγινε μεταξύ αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, κάτω από αδιευκρίνιστές μέχρι στιγμής συνθήκες, το βράδυ της Κυριακής προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Λευκωσίας με τον ένα εξ αυτών να τραυματίζεται θανάσιμα από μαχαίρι.

Πρόκειται για άνδρα 21 ετών από την Ινδία, ενώ άλλοι 2 αλλοδαποί φαίνεται πως έχουν τραυματιστεί από τη συμπλοκή.

Ο άνδρας από την Ινδία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αλλού δέχθηκε τη φονική μαχαιριά και αλλού βρέθηκε νεκρός από τις αρχές. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στον ΑΝΤ1, πως στο σώμα του άτυχου Ινδού υπάρχουν 2 με 3 τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα, ενώ ένας 34χρονης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ένας 25χρονος νοσηλεύεται κι αυτός στο Νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Στο σημείο χθες έσπευσε ο βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου, για συντονισμό της κατάστασης, ενώ τα όσα έλαβαν χώρα φαίνεται να έχουν καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται στην περιοχή.

Τα κλειστά κυκλώματα τέθηκαν ενώπιον των αρχών και διαπιστώθηκε ότι τα τέσσερα πρόσωπα (ο ένας νεκρός και δύο τραυματίες) καθώς ήταν στο σημείο που βλέπετε πιο κάτω στη φωτογραφία, δέχθηκαν επίθεση από άλλους 10 περίπου αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και ρόπαλα και στη συνέχεια έγινε το μοιραίο.

Την ίδια ώρα, οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών, εξασφαλίζοντας τρία εντάλματα σύλληψης, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκαν εναντίος τους, προχωρώντας στη σύλληψη του ενός εκ των τριών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο 27χρονος εντοπίστηκε να είναι κρυμμένος σε φάρμα στο Μένικο, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που εξασφάλιση οι αρχές, και συνελήφθη.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη και στο σημείο διεξάγονται έρευνες.

Πηγή:Ant1