Φόνος Ρηγαίνης: Σε μόλις 30″ δολοφόνησαν τον 24χρονο-Διερευνώνται νέα σενάρια

601e57147c6f1d84c5496229dd01a22c 1 Λευκωσία, Ρηγαίνης, φονικό, ΦΟΝΟΣ

Για τις νεότερες εξελίξεις σε σχέση με το φονικό στη Λευκωσία μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο εκπρόσωπος τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Συγκεκριμένα, ως προς το κίνητρο τόνισε ότι διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, αν αρχικά εξεταζόταν το σενάριο της ληστείας εις βάρος του θύματος. Μετά τον εντοπισμό, ωστόσο, ποσότητας ναρκωτικών στην οικία του Παλαιστίνιου, που συνελήφθη, η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου.

Επανέλαβε ότι έχει συλληφθεί ένα πρόσωπο και καταζητείται άλλο ένα, στοιχεία των οποίων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Ο Χρίστος Ανδρέου αναφέρθηκε στις περιπολίες που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, αλλά εξήγησε ότι δεν μπορεί να προβλέψει καταστάσεις ή εγκληματικές ενέργειες. Αναφερόμενος στο φονικό της Ρηγαίνης, τόνισε ότι διήρκησε μόλις 30 δευτερόλεπτα σε ένα σημείο εντός των τειχών της Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται η Αστυνομία καταζητεί τον Mohamad Alshalal, 27 ετών, από τη Συρία, σε σχέση με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 24χρονου από το Πακιστάν, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στην οδό Ρηγαίνης στο κέντρο της Λευκωσίας.

Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καλείται να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802 222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Χθες συνελήφθη για την υπόθεση Παλαιστίνιος, ηλικίας 22 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε και το φονικό μαχαίρι, που στάλθηκε για εξετάσεις DNA.

Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Σήμερα, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι στη συγκεκριμένη οδό υπήρχε αναίσθητο πρόσωπο το οποίο έφερε τραύμα στο θώρακα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις ενώ αυτοψία διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 24χρονο Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν. Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους ο οποίος εξέδωσε και το πιστοποιητικό θανάτου του άτυχου 24χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε τραύμα στο θώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Πηγή: sigmalive