Φόνος Ξυλοτύμπου: Χειροπέδες στον αδελφό του θύματος για απειλές

Χειροπέδες στον αδελφό του δολοφονηθέντος Αγγελή - Απείλησε τον πατέρα των υπόπτων

2861AF6A 89CC 4D81 A11B 82CBC7AC1152 exclusive, ΦΟΝΟΣ ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ

Την κράτηση 31χρονου Ελληνοκύπριου μέχρι την δίκη του που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Οκτωβρίου, διέταξε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου σε σχέση με υπόθεση συμπεριφοράς που προκαλεί παρενόχληση και απειλής βιαιοπραγίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου στη Ξυλοτύμπου.

Συγκεκριμένα στις 15/9/23 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου από 70χρονο Ελληνοκύπριο ότι την ίδια ημέρα δέχθηκε τηλεφώνημα από τον 31χρονο, ο οποίος τον απείλησε να διενεργήσει πράξη την οποία δεν είχε νομική υποχρέωση να τελέσει, ενώ καταφέρθηκε και εναντίον της ζωής του και των οικείων του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον αδερφό του δολοφονηθέντος Νίκου Αγγελή, για τον φόνο του οποίου κατηγορούνται δύο αδέρφια από τη Ξυλοτύμπου, παιδιά του 70χρονου που δέχτηκε απειλές για τη ζωή του.

Τα δύο αδέλφια αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Κακουργιοδικείου στις 31 Οκτωβρίου.

Εναντίον του 31χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα υπό διερεύνηση αδικήματα και συνελήφθη στις 17 Σεπτεμβρίου στη Ξυλοτύμπου.

Στις 18/9/23 ο 31χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι το οποίο όρισε την υπόθεση στις 12/10/23 και διέταξε την κράτηση του 31χρονου μέχρι σήμερα, για να μελετήσει αίτημα της κατηγορούσας αρχής για κράτηση του ως υποδίκου μέχρι την δίκη.

Σήμερα, το δικαστήριο αποφάσισε την κράτηση του 31χρονου μέχρι τις 12/10/23.