Φόρο τιμής στον Σταυραετό του Μαχαιρά, απέτισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (βίντεο)

B5CD393B 80A9 4C97 B430 CCB5BD47687C ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τη μνήμη του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ 1955-1959 Γρηγόρη Αυξεντίου τίμησαν σήμερα Εκκλησία και Πολιτεία, στο ετήσιο μνημόσυνο που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας Μαχαιρά. Ανάμεσα στον Υπουργό Άμυνας Χριστόφορο Φωκαϊδη, τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, τους πολιτικούς, αξιωματούχους και τους δεκάδες πολίτες που έδωσαν το παρών, βρέθηκε και ο νικητής του γνωστού τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης “Survivor”, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στάθηκε στον ναό πίσω απο τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου και τον βουλευτή του Κινήματος Αλληλεγγύη Μιχάλη Γιωργάλλα. Ενώ κατά τη διάρκεια του τρισάγιου που τελέστηκε στο κρησφύγετο όπου έπεσε μαχόμενος ο Γρηγόρης Αυξεντίου, βρέθηκε στο πλευρό του αδελφότεκνου του ήρωα, Γρηγόρη Σουρουλλά.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντάλλαξε χειραψία με αρκετούς πολίτες, ενώ κατά τους διαλόγους με τους παρευρισκόμενους δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου, για τον οποίο θέλησε να γνωρίσει το έργο και την δράση του κατά τον Απελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Γιωργος Αγγελόπουλος σε προηγούμενο ταξίδι του στην Κύπρο, επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα.

Πηγή: AlphaNews.Live