Φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα σε νυχτερινό κέντρο στη περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα

imagew ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα σε νυχτερινό κέντρο στη περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 03.30 σήμερα τα ξημερώματα καταγγέλθηκε από περίπολο του ΟΠΕ Αεροδρομίου Λάρνακας, ότι υπήρχε φωτιά σε νυχτερινό κέντρο (Lagoon) στη περιοχή Μακένζη.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις διεφάνη ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και είναι άγνωστο κατά πόσον το νυχτερινό κέντρο καλύπτεται από ασφάλεια.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι για κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.20.

Από την πυρκαγιά το νυκτερινό κέντρο έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο χώρο και στον εξοπλισμό του. Η αποτελεσματική παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς  στον 1ον όροφο το οποίο χρησιμοποιείται επίσης ως χώρος κέντρου αναψυχής με διαφορετικό ενοικιαστή.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αριθμός αναπνευστικών συσκευών και  αυλοί τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.