ΦΩΤΟ: Τo επίμαχο κούρεμα των μαθητών στη Λάρνακα-«Θα σοκαριστείτε»

Είναι ο ίδιος Διευθυντής που πέρσι δεν έδωσε το απολυτήριο σε 5 μαθητές επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα τους

F3D6EB05 A28D 4665 AA42 0B0D15AA3B75

Για το συμβάν με το κούρεμα και τις αποβολές μαθητών σε Γυμνάσιο στη Λάρνακα μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας, Κώστας Κώστα.

Αρχικά ανέφερε ότι αριθμός που αποβλήθηκαν είναι περίπου 50-60 μαθητές. «Έχουν αποβληθεί μέχρι δύο μέρες για ένα συγκεκριμένο κούρεμα μαλλιών που είναι κουρεμένο το 99.9% των μαθητών της Κύπρου. Θεωρεί ο κ. Διευθυντής ότι οι αποβολές συμβάλουν στη μείωση της παραβατικότητας».

Συμπλήρωσε ότι το σχολείο Πετράκη Κυπριανού αντί να υποδεχθεί με αγάπη και καλοσύνη τα παιδιά, τους έστειλε δύο μέρες στο σπίτι. «Αν δείτε το κούρεμα των μαθητών θα σοκαριστείτε από το μέγεθος της αυστηρότητας και της αποβολής».

Ακόμη, ανέφερε ότι είναι ο ίδιος Διευθυντής που πέρσι δεν έδωσε το απολυτήριο σε 5 μαθητές επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα τους. «Έχουν γίνει επιστολές και τα παιδιά έχουν προσφύγει στην Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού. Είναι η τελευταία του χρονιά και αντί να ξεκινήσει με πιο συγκαταβατικό τρόπο επέλεξε ένα ανηλεή κυνηγητό».

Πάντως το Υπουργείο Παιδείας διαψεύσει ότι αποβλήθηκαν μαθητές. Σύμφωνα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο σχολείο δόθηκαν κάποιες συστάσεις για την εμφάνιση και τη στολή, όχι αποβολές.

Η επίμαχη φωτογραφία του κουρέματος των μαθητών:

6128BDE5 D66C 4144 8C08 C108D47DA9B8