Φύτρωσε πάσσαλος στην μέση του δρόμου – Τι λέει η ΑΗΚ

"Ο δρόμος δεν έπρεπε να παραδοθεί για κυκλοφορία, καθώς ο πάσσαλος που προϋπήρχε, ακόμη παραμένει εκεί και δεν υπάρχει ούτε φωτισμός"

123 25 ΑΗΚ, ΔΡΟΜΟΣ, πάσσαλος

Ο δρόμος στην Αραδίππου, στο μέσο του οποίου εμφανίζεται να υπάρχει πάσσαλος της ΑΗΚ, δεν έπρεπε να παραδοθεί για κυκλοφορία ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Το θέμα προβάλλεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο του «Φιλελεύθερου», σύμφωνα με το οποίο ο πάσσαλος βρίσκεται στην περιοχή του κοιμητηρίου Αραδίππου, σε συνοικία που άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία.

Η κ. Παπαδοπούλου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως “η κατασκευή της μελέτης για ηλεκτροδότηση και ηλεκτροφώτιση των δρόμων στο συγκεκριμένο σημείο όπου γίνεται διαχωρισμός οικοπέδων, δεν έχει ολοκληρωθεί από την Αρχή Ηλεκτρισμού”.

Ο δρόμος δεν έπρεπε να παραδοθεί για κυκλοφορία ανέφερε η κα. Παπαδοπούλου, καθώς ο πάσσαλος που προϋπήρχε, ακόμη παραμένει εκεί και δεν υπάρχει ούτε φωτισμός.

Είπε τέλος ότι Αρχή Ηλεκτρισμού απευθύνει έκκληση προς όλες τις αρμόδιες αρχές να ενημερώνουν έγκαιρα τις τοπικές διευθύνσεις της ΑΗΚ έτσι ώστε όπου παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα να ενεργεί η ΑΗΚ έγκαιρα, πρωτίστως για την ασφάλεια του κοινού.

Πηγή ΚΥΠΕ