Γεωργίου: Συγκλονιστικό να κατακτάς το 1ο Χρυσό Ευρωπαϊκό μετάλλιο της Κύπρου

"Νιώθω τεράστια χαρά και ευλογία που κατάφερα να ανεβάσω την Κύπρο στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου της Ευρώπης"

12f61b7ba43db50303ffd69d2f10fbd1

Το να κατακτάς το πρώτο Χρυσό Ευρωπαϊκό μετάλλιο της Κύπρο στην Ενόργανη Γυμναστική είναι πραγματικά συγκλονιστικό, αναφέρει, σε ανάρτηση του στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Κύπριος πρωταθλητής Μάριος Γεωργίου.

«Νιώθω τεράστια χαρά και ευλογία που κατάφερα να ανεβάσω την Κύπρο στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου της Ευρώπης. Έχω λάβει απίστευτη αγάπη από όλους εσάς που με ακολουθείτε και αυτό είναι άλλη μια κατάκτηση για μένα και σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Προσπαθώ να ανταποκριθώ σε όλα τα μηνύματα αγάπης και στήριξης και σε όσους δεν καταφέρω να απαντήσω ζητώ συγνώμη», γράφει ο Μάριος Γεωργίου.

Ο Πρωταθλητής της Ευρώπης ευχαριστεί θερμά τον προπονητή του, Παναγιώτη Πετρίδη, την ομάδα που τον στηρίζει, «η οποία βρίσκεται στο παρασκήνιο αλλά είναι πάντα εκεί για μένα, την Ομοσπονδία μου και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού που είναι πάντα δίπλα μου», όπως αναφέρει.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους συναθλητές μου που αυτή την χρόνια ήμασταν συνοδοιπόροι σε όλο αυτό, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα και αποδείξαμε πόσα μπορούμε να καταφέρουμε ως Ομάδα», σημειώνει.

Τέλος, ο Μάριος Γεωργίου ευχαριστεί και τους χορηγούς του, που, όπως αναφέρει, είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ