Γεύμα ηγετών τ/κ αντιπολίτευσης με τον Σερντάρ Ντενκτάς στα κατεχόμενα

Συζήτησαν την κατάσταση που επικρατεί και τι μπορεί να γίνει.

2aa4c8a20c6794f689d38f0da292c4e7 Κατεχόμενα

Η τ/κ αντιπολίτευση, οι αρχηγοί των κομμάτων ΡΤΚ, ΚΛ και ΚΚΔ, παρακάθισαν σε δείπνο στο σπίτι του Σερντάρ Ντενκτάς, πρώην «βουλευτή» και προέδρου του ΔΚ, ο οποίος τώρα δεν έχει πολιτική θέση.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες Ντεταϊ και Οζγκιούρ, στο δείπνο προχθές το βράδυ ήταν οι Τουφάν Ερχιουρμάν, Κουντρέτ Οζερσάι και Μινέ Ατλί.  Συζήτησαν, αναφέρεται, την κατάσταση που επικρατεί και τι μπορεί να γίνει. Ωστόσο δεν γίνεται λόγος για λήψη οποιασδήποτε απόφασης.

Ο Σερντάρ Ντενκτάς σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ χθες βράδυ έγραψε ότι διανύουν μια περίοδο όπου η ψυχολογία που επικρατεί είναι να μαλώνουν συνεχώς και να πέσει ο ένας να φάει τον άλλο. «Αυτός δεν είναι ο λαός μας. Αν καταφέρουμε να σπάσουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο, αν καταφέρουμε να σεβόμαστε πρώτα τον εαυτό μας, τότε μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Το κάναμε στο παρελθόν, μπορούμε να το κάνουμε και πάλι, συνέχισε στην ανάρτησή του ο κ. Ντενκτάς λέγοντας ότι «κάτι πρέπει να γίνει. Θα προσπαθήσουμε. Με επιμονή θα στηρίξουμε την ιστορία και το μέλλον μας. Δεν είναι καιρός να βάλουμε στην ατζέντα τις διαφορές και τις προσωπικές μας μνησικακίες».

Σε μια τέτοια εποχή, όσοι εξακολουθούν να θέλουν να ασκούν κριτική προσπαθώντας να φέρουν αυτά τα θέματα στο προσκήνιο είναι μόνο συνωμότες που δεν έχουν ιδέα, πρόσθεσε καταλήγοντας με τη φράση «θα βρούμε τον δρόμο μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ