Για επιστημονικές εξετάσεις το όχημα του 44χρονου – Κηδεύεται σήμερα η άτυχη Αντρούλα

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας μεταφέρθηκε το όχημα του 44χρονου που ενεπλάκη στο θανατηφόρο το βράδυ της Κυριακής με θύμα 60χρονη από την Πάφο

cyprus police 3 Αστυνομία, Κηδεία, ΟΧΗΜΑ

Εξετάζεται επιστημονικά στο Αρχηγείο το όχημα του 44χρονου σε σχέση με το θάνατο 60χρονης από την Πάφο

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας μεταφέρθηκε το όχημα του 44χρονου που ενεπλάκη στο θανατηφόρο το βράδυ της Κυριακής με θύμα 60χρονη από την Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου και σήμερα αναμένεται να εξεταστεί επιστημονικά.

Ο 44χρονος κάτοικος της συνοικίας Μουτάλου τελεί από χθες υπό εξαήμερη κράτηση. Είχε συλληφθεί ως ύποπτος για την πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος με θύμα την 60χρονη Αντρούλλα Παπαχριστοφόρου.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο από τον εξεταστή της υπόθεσης , Λοχία της Τροχαίας Πάφου ο 44χρονος ύποπτος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι η πρόκληση θανάτου εξ αμελείας , πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης, εγκατάλειψη της σκηνής, καθώς και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Η κηδεία της 60χρονης θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 14:15 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην κοινότητα Στατός Άγιος Φώτιος.

Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια λόγω των μέτρων για αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας Covid- 19. Παράκληση των οικείων της θανούσας , όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την οικογένεια.