H εκδοχή της μιας Κύπριας που εμπλέκεται στο βίντεο της ρατσιστικής επίθεσης κατά Ρωσίδας

«όχι μόνο σταμάτησα, βρέθηκε από το πουθενά και μου ζήτησε 100 ευρώ για να μην πει ότι είδε»

cache 1920x1080 Analog medium 569146 61309 6102019

Τη δική της εκδοχή για τα όσα εκτυλίχθηκαν πριν το επίμαχο βίντεο που τη δείχνει να εξυβρίζει με τα χειρότερα λόγια γυναίκα από τη Ρωσία, δίνει μια εκ των γυναικών που φαίνονται σε έξαλλη κατάσταση στο βίντεο.

Σε σχόλιο που έγραψε κάτω από είδηση με το βίντεο, η Ε/κ οδηγός του οχήματος ισχυρίζεται ότι κάποιοι την κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν τι προηγήθηκε και υποστηρίζει ότι «όχι μόνο σταμάτησα, βρέθηκε από το πουθενά (σ.σ. η γυναίκα από τη Ρωσία) και μου ζήτησε 100 ευρώ για να μην πει ότι είδε».

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της, η οδηγός της είπε να φύγει έτσι κι αλλιώς από το πάρκινγκ, αφού αυτό ήταν ελεγχόμενο με κλειστές μπάρες.

Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη του οχήματος στο οποίο προσέκρουσε, υποστηρίζει ότι «τον ειδοποίησα εγώ μέσον της Αστυνομίας, δεν έχει παράπονο και γίναμε και φίλοι. Πείτε μου εσείς που με κρίνετε από που και ως που να θέλει λεφτά και να με εκβιάζει συνέχεια και να βγάζει φωτογραφίες τα μωρά μου».

Καταλήγοντας η κοπέλα λέει ότι «τόσο πολύ με προκαλούσε με τα λεφτά που βγήκα εκτός εαυτού. Κάτι που απολογούμαι».

cache 1920x1080 Analog medium 569148 121232 6102019

Υπενθυμίζεται ότι, στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες φαίνονται Ελληνοκύπριες να εξυβρίζουν τη γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία αποπειράθηκε να τις σταματήσει από το τραπούν σε φυγή μετά από πρόσκρουση που είχαν με το όχημα τους σε άλλο όχημα σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα.
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η Αστυνομία κινήθηκε άμεσα, με την ηγεσία της δύναμης να ζητά άμεση διερεύνηση του περιστατικού.

Ως εκ τούτου, εντοπίστηκαν όλοι οι εμπλεκόμενο, οι οποίοι κλήθηκαν για κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας.Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, το κατώφλι του ΤΑΕ Λάρνακας πέρασε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που κτύπησε η Ελληνοκύπρια οδηγός, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να μεταβεί στο ΤΑΕ και το θύμα της επίθεσης, όπου θα καταθέσει τα όσα βίωσε κατά το επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κάτοχος του οχήματος είναι άτομο με αναπηρία και συγκεκριμένα πρόβλημα ακοής.

Σε ότι αφορά τις ύποπτες αναμένεται από την πλευρά τους να προβούν σε καταγγελία, για παραβίαση των προσωπικών τους δεδομένων.

ΠΗΓΗ: Reporter