Το PornHub “κάρφωσε” τις σεξουαλικές προτιμήσεις των Κυπρίων!

cyprus pornhub pornhub, άντρες, Γυναίκες, Κύπρος, πορνό, ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, σεξ

Η εποχή του διαδικτυακού σεξ έχει εισβάλει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια με την επισκεψιμότητα να αποκορυφώνεται όλο και περισσότερο.

Και ο τόπος μας δε θα μπορούσε να μείνει πίσω….

Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες(ελάτε τώρα παραδεχτείτε το νωρίς, γιατί ακολουθούν στοιχεία) περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους αναζητώντας την ικανοποίηση στις οθόνες τους.

Οι αιτίες να οδηγούμαστε σε sites με ερωτικό περιεχόμενο είναι διαφορετικές ανάλογα με το άτομο και την ηλικία…. ο σκοπός ένας.

Πάμε να δούμε τί επιλέγουν οι Κύπριοι να βλέπουν, πόση ώρα περνούν στον υπολογιστή τους αναζητώντας το ιδανικό βίντεο, ποια πόλη ερωτοτροπεί περισσότερο και ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας επισκεψιμότητας σύμφωνα με το PornHub.

πορν

Σύμφωνα με τις αναλύσεις λοιπόν ο Κύπριος περνά 9 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα στην ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, 5 δευτερόλεπτα παραπάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο. Γιατί και σε αυτό είμαστε μπροστά….

Το 50% του πληθυσμού μπαίνει από κινητό ενώ ο μέσος όρος ηλικιάς είναι 38 ετών, με τον παγκόσμιο να είναι στα 35 έτη.

Η μέρα και η ώρα που “συχνάζουν” οι Κύπριοι φαίνεται λίγο παράξενη. Η ημέρα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι η Τρίτη και με την λιγότερη η Παρασκευή. Η ώρα που γίνεται κοσμοσυρροή ορεξάτων πολιτών δεν είναι ούτε βραδυνή, ούτε καν πρωινή αλλά μεσημεριανή μεταξύ 3 και 4 απόγευμα(μόνο εγώ δουλεύω τέτοια ώρα;)

Ένα από τα ενδιαφέροντα στατιστικά για το νησί μας είναι ότι οι Κύπριες “ψάχνονται” περισσότερο από το μέσο γυναικών ανά το παγκόσμιο μιας και το 29% (5% παραπάνω) των ανθρώπων που μπαίνουν στην ιστοσελίδα ερωτικού περιεχόμενου είναι γένους…θηλυκού.

Και ας τις πιάνουν οι ντροπές, το ιστορικό του υπολογιστή τους, ξέρει καλύτερα…

Όσο για το τί επιλέγουν οι άνδρες Κύπριοι…. η προτίμησή τους εστιάζεται στις μεγαλύτερες γυναίκες….

porn

Όσο για τις γυναίκες….ψηφίζουν γυναίκες!!! (Και μας αρέσει…)

Ορίστε τί κάνουν μόνες τους, μες το σαλόνι τους

ςο

Και επειδή σίγουρα θα αναρωτιέσται ποια πόλη κρατά τα πρωτεία και μπορεί να κάνει διδακτορικό επάνω στην ιστοσελίδα για το 2016, οι Λευκωσιάτες και Λαρνακείς αποδεδειγμένα είναι οι “ανεβασμένοι” του νησιού και αποδεδειγμένα πια περνούν και …μόνοι τους καλά.

κιπροσ

Πηγή