«Καμπάνα» €1.900 σε 48χρονο για αδασμολόγητο καπνό και τσιγάρα

Τί βρέθηκε στην οικία του 48χρονου

ImageHandler 1 αδασμολόγητος καπνός, Πρόστιμο, Τσιγάρα

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας αδασμολόγητων προϊόντων καπνού και τσιγάρων που εντόπισαν σε διαμέρισμα στην Πέγεια, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας Πάφου και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χτες διενεργήθηκε έρευνα από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων σε διαμέρισμα στην περιοχή Πέγειας που ανήκει σε μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 48 χρόνων.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ανέφερε ο κ. Νικολάου, βρέθηκε μεγάλη ποσότητα καπνού και συγκεκριμένα 30 κούτες καπνού και 10 πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών, στα οποία δεν αναγράφονταν η σχετική σήμανση για το βλαβερό της υγείας και όπως διαφάνηκε πρόκειται για αδασμολόγητα είδη.

Στον 48χρονο καταβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο στο Τμήμα Τελωνείου ύψους 1.900 ευρώ για τις κούτες του αδασμολόγητου καπνού και των τσιγάρων και σχετικά με την υπόθεση παράνομης κατοχής και εμπορίας αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων και δόλιας αποφυγής δασμών και φόρων στη Δημοκρατία.

Τις  εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Τελωνείων.