Και 4η σύλληψη για κλοπές και διαρρήξεις – Ενώπιον του Δικαστηρίου 38χρονος

Σε εξέλιξη διαδικασία καταχώρησης της υπόθεσης

αστυνομία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε σήμερα 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες σε σχέση με υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας στη Λεμεσό. Αναμένεται άμεση καταχώρηση των υποθέσεων, καθώς ήδη παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιον του δικαστηρίου, για τις ίδιες υποθέσεις, τρία ακόμη πρόσωπα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, στις 13 Φεβρουαρίου, μέλη της διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς επίσης και τρία πρόσωπα, ηλικίας 45, 27 και 26 ετών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία οι τρεις συλληφθέντες, φέρονται να εμπλέκονται σε έξι υποθέσεις διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού και καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία.

Από περαιτέρω εξετάσεις, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εναντίον του 38χρονου κατοίκου Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.  Χθες βράδυ ο 38χρονος εντοπίστηκε από περίπολο της Αστυνομίας σε δρόμο της Λεμεσού και συνελήφθη.

Σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία καταχώρησης της υπόθεσης και για τον 38χρονο, αφού ήδη έχουν παραπεμφθεί σε δίκη τα άλλα τρία πρόσωπα.