Καιρός: Αίθριος με αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα-Δείτε το καιρό αναλυτικά

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

AD39A1A5 AE22 4DE3 B89F BB7F62A90934

O καιρός σήμερα, Πέμπτη 19/1, θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση αλλά και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές στο εσωτερικό αλλά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Αργότερα το βράδυ και κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση αλλά και αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές στο εσωτερικό αλλά και στα ανατολικά.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία μέχρι και την Κυριακή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας έτσι, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.