Kαιρός: Έρχεται σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Την Κυριακή και τη Δευτέρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, στα υπήνεμα ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά αλλά μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, στα υπήνεμα ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Το βράδυ δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδος.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδος.

Ροη Ειδησεων

Μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Αμμοχώστου και Γυμνασίου Κοκκινοχωρίων τραγουδούν για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μαθητές της χορωδίας του Μουσικού Γυμνασίου Αμμοχώστου και Γυμνασίου Κοκκινοχωρίων Πάνου Ιωάννου τραγουδούν για…

16 Ιουνίου, 2024

Έκοψε 5 πασσάλους της ΑΗΚ και έκλεψε εναέρια καλώδια μήκους σχεδόν ενός χιλιομέτρου!

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής καλωδίων της ΑΗΚ, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος…

16 Ιουνίου, 2024

Δεύτερος θάνατος από θερμοπληξία στην Κύπρο – “Έσβησε” 84χρονη

Δεύτερος θάνατος με αιτία την θερμοπληξία έχει καταγραφεί το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με ενημέρωση…

16 Ιουνίου, 2024

Η μαρίνα Αγίας Νάπας επέκτησε το δικό της γήπεδο padel

Το δικό της γήπεδο Padel και μάλιστα ανοιχτό για το κοινό απέκτησε η Μαρίνα της…

15 Ιουνίου, 2024

Χειροπέδες σε 32χρονο για παιδική πορνογραφία

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου, για…

14 Ιουνίου, 2024

Νικολέττος, Κουτσόφτας, Λίλης, Μιχαήλ και Καούνας (ΕΙΚΟΝΑ)

Με μία κοινή χειραψία οι νεοεκλεγέντες τοπικοί αξιωματούχοι του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας έδωσαν το…

14 Ιουνίου, 2024