Κακοποιούσε τις ανήλικες κόρες της και έστελνε βίντεο

Απαγγέλθηκαν πέραν των 15 κατηγοριών.

κακοποίηση ανηλίκων, κατηγορίες, κατηγορούμενοι

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο κατηγορούμενοι σε σχέση με υπόθεση κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών από την ίδιά τους τη μητέρα. Η τελευταία φέρεται να βιντεοσκοπούσε και να φωτογράφιζε τις αποτρόπαιες πράξεις της και να τις έστελνε στον 52χρονο σύντροφό της.

Χθες οι δυο κατηγορούμενοι παρουσιάστηκαν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού όπου σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία τούς απαγγέλθηκαν πέραν των 15 κατηγοριών.

Οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος δηλαδή απόκτησης υλικού παιδικής πορνογραφίας καθώς και δυο κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου κάτω των 13 ετών. Συγκεκριμένα, η 40χρονη μητέρα κατηγορείται για αδικήματα παραγωγής παιδικού πορνογραφικού υλικού, διανομής παιδικού πορνογραφικού υλικού και απόκτησης. Από την άλλη ο 52χρονος φίλος της, κατηγορείται για υποκίνηση διάπραξης ποινικού αδικήματος, δηλαδή παραγωγής, διανομής και απόκτησης πρόσβασης παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία, όπως πληροφορείται ο «Φ», η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησε την κράτηση των δύο κατηγορούμενων μέχρι την έναρξη της δίκης. Ο δικηγόρος του 52χρονου έφερε ένσταση στο αίτημα κράτησης του πελάτη του ενώ η δικηγόρος της 40χρονης άφησε το αίτημα στην κρίση του δικαστηρίου.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο όρισε νέα διαδικασία στις 6 Δεκεμβρίου όπου θα αποφασίσει για κράτηση των δύο, ενώ όρισε την υπόθεση για ακρόαση στις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Σύμφωνα με τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, η 40χρονη μητέρα φέρεται να λειτουργούσε καθ’ υπόδειξη του φίλου της έτσι ώστε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις. Σε βάρος της κατηγορουμένης υπάρχουν μαρτυρίες και στοιχεία ότι αυτή προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος των παιδιών της, τις οποίες κατέγραφε σε βίντεο και φωτογραφίες και τις έστελνε στον φίλο της αφού αυτός της το ζητούσε. Τα όσα καταγράφονται από το περιεχόμενο των δεδομένων που περισυνελέγησαν από τα κινητά τηλέφωνα των δύο κατηγορούμενων προκαλούν αποτροπιασμό.

Όπως ανέφερε και σε προηγούμενο δημοσίευμα ο «Φ», για αδικήματα σεξουαλικής φύσης εναντίον παιδιών επισύρονται πολυετείς ποινές φυλάκισης. Ενώ σύμφωνα και με τη νομοθεσία, όταν εμπλέκονται παιδιά κάτω των 13 ετών προνοείται μέχρι και ισόβια φυλάκιση.

philenews.com