Κυπρος

«Καμίνι» και σήμερα η Κύπρος- Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αρχικά τοπικά ενδέχεται να παρατηρούνται χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά παράλια νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Τοπικά στα νότια παράλια το απόγευμα θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ωστόσο αρχικά στα δυτικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ροη Ειδησεων

Ανοιχτή επίθεση Πιττάτζιη σε Καρούσο: “Θάψατε το όνειρο του ενός Δήμου για τα συμφέροντά της Αγίας Νάπας”

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο δικηγόρος Ανδρέας Πιττάτζιης εναντίον του υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου…

1 Μαΐου, 2024

Κώστας Κουμής: “Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού”

Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Yφυπουργός…

1 Μαΐου, 2024

7.280 υποψήφιοι διεκδικούν 3.227 θέσεις στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες Εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Συνολικά,…

1 Μαΐου, 2024

Εκλογές 2024: Σε λειτουργία τέθηκε η υπηρεσία «Τί Ψηφίζω»

Σε λειτουργία τέθηκε για πρώτη φορά σήμερα η ηλεκτρονική υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών «Τί Ψηφίζω».…

1 Μαΐου, 2024

Η ομοσπονδία και όχι η «επιτροπή» θα λύσει το περιουσιακό πρόβλημα, λέει ο Έρχιουρμαν

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ), Τουφάν ΄Ερχιουρμαν, υποστήριξε ότι η «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»…

1 Μαΐου, 2024

Αδίκημα η παράνομη υλοτομία δέντρων, υπενθυμίζει ενόψει Πάσχα το Τμήμα Δασών

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, μαζί με τις ευχές για…

1 Μαΐου, 2024