Καραγιάννης στο FN «Δέχομαι ύβρεις καθημερινά – Αισθάνομαι πικρία με τα όσα μου λένε»

Πώς περιγράφει την αντιμετώπιση που δέχεται από τον κόσμο στη συνέντευξη που παραχώρησε ζωντανά στο Famagusta.News

jhScreenshot 2020 11 16 at 7.50.17 PM Coronavirus, FamagustaNews TV, Live Interview, LIVE STREAMING, LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ, Πέτρος Καραγιάννης

Για τα αναγκαία μέτρα, για τις ύβρεις που δέχεται και για το πώς βρέθηκε στην ομάδα των επιστημόνων, μίλησε ο καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, σε ζωντανή συνέντευξή του στο Famagusta.News.

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποια αντιμετώπιση έχει από τον κόσμο απάντησε τα εξής:

«Απειλές δεν μπορώ να πω ότι δέχθηκα, αλλά δέχομαι επί καθημερινής βάσης ύβρεις. Θεωρούν ότι είναι αναγκαία αν δεν θέλουμε να θρηνήσουμε περισσότερα θύματά.

Από την άλλη πλευρά, δεν το κάνουμε διότι είμαστε μαζόχες και θέλουμε ο κόσμος να ταλαιπωρείται και να καταστρέφεται. Από την άλλη μεριά πρέπει να πω ότι είναι κάτι το οποίο δεν επιζήτησα. Μου το ζήτησαν να το κάνω οικειοθελώς και εξακολουθώ να το κάνω.

Πολλές φορές είμαι στο πόδι από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ και μπορώ να σας πω ότι οποιοσδήποτε μου έστειλε μήνυμα είτε στο email είτε στο Facebook είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, δεν αρνήθηκα να απαντήσω κανένα.

Είναι γεγονός ότι κουράστηκα διότι εξακολουθώ να έχω και τα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα και αυτό το δίμηνο που πέρασε ήταν από απόψεως ακαδημαϊκών καθηκόντων το πιο δύσκολο για εμένα διότι πολλές φορές είχα 6 ώρες την ημέρα διδασκαλία και έβρισκα και χρόνο να βγω στα κανάλια και να απαντήσω και σε μηνύματα.

Αισθάνομαι ένα είδος πικρίας όταν κάποιος γυρνάει και μου λέει ότι εσείς φταίτε για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Κύπρο χωρίς να σκέφτονται ότι ίσως είναι και το κεφάλι μας που φταίει για κάποια πράγματα.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Δρ. Πέτρου Καραγιάννη στο Famagusta.News: εδώ

Χορηγοί εκπομπής:
FIX2GO LTD CYPRUS , Service & Accessories, Παραλίμνι-Λάρνακα
Limniotis cars for sale Cyprus, Νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
μπλε Αβοκάντο Ψησταριά, Φούρνος, Καφετέρια, Take Away & Delivery