Καταγγελία Μυλωνά: Ξυλοκόπησαν διευθυντή σχολείου – Να μεριμνήσει η Αστυνομία

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο φανατικοί που δεν υπάρχει επικοινωνία» ανέφερε ο κ. Μυλωνάς

742a95ab5d8b07563748a99df84840e2 1 ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, Κύπρος, μάσκες σε παιδιά

Διαμαρτυρία έξω από το Συνεδριακό όπου συνεδρίαζε η Βουλή πραγματοποίησαν χθες το πρωί (1/12) μερίδα γονιών παιδιών δημοτικής.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνάς αναφέρθηκε αρχικά στη συζήτηση που είχαν στη Βουλή και μετέπειτα για τη διαμαρτυρία των γονέων, καταγγέλλοντας και ένα γεγονός.

Αρχικά ανέφερε ότι χθες στη Βουλή συζήτησαν για τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στα σχολεία. Συμπλήρωσε ότι περίπου το 90% των παιδιών πηγαίνει σχολείο. «2-3% των παιδιών είναι άρρωστα άρα είναι περίπου το 5-6% των παιδιών που ταλαιπωρούνται και δεν πηγαίνουν σχολείο για τις απόψεις σχετικά με τις μάσκες».

Για τις διαμαρτυρίες έξω από τη Βουλή ανέφερε τα εξής, «Ήθελαν να παραδώσουν ψήφισμα, πήγα το πήρα και το παρέδωσα στην Πρόεδρο της Βουλής. Το δεύτερο αίτημα που είχαν ήταν να μπουν στην Βουλή να μας μιλήσουν».

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο φανατικοί που δεν υπάρχει επικοινωνία» ανέφερε ο κ. Μυλωνάς.

Στη συνέχεια κατήγγειλε δημόσια ότι ξυλοκόπησαν διευθυντή, «ο άνθρωπος φοβάται να μιλήσει στην Αστυνομία για τις συνέπειες. Ας μεριμνήσει η Αστυνομία για να συλλάβει τους δράστες».