Καταγγελίες για κέντρα διασκέδασης: «Παράνομοι χώροι, γίνεται το έλα να δεις»

Κλειστά παραμένουν ακόμη τα κέντρα διασκέδασης με τον σύνδεσμο να καταγγέλλει παράνομες λειτουργίες

12345 2 Covid-19, Διασκέδαση, καταγγελίες, πανδημία, παράνομες λειτουργίες

Κλειστά παραμένουν ακόμη τα κέντρα διασκέδασης με τον σύνδεσμο να καταγγέλλει παράνομες λειτουργίες.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κέντρων Διασκέδασης, Νίκος Βασιλείου, ανέφερε ότι τα νόμιμα κέντρα διασκέδασης δεν λειτουργούν καθόλου, «υπάρχουν εκατοντάδες που είναι παράνομα, παράνομοι χώροι που γίνεται το «έλα να δεις» και δεν γίνεται κανένας έλεγχος.

Έχουμε καταγγείλει πολλές περιπτώσεις, έχουμε στείλει βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν γίνεται τίποτα. Φαίνεται ότι ο κορωνοϊός στα παράνομα δεν παρανομεί».

Στη συνέχεια και έντονα ενοχλημένος από τα μέτρα που επιβάλει η Κυβέρνηση ανέφερε τα εξής, «Φταίνε τα σχολεία την πληρώνουν τα κέντρα διασκέδασης, φταίνε τα γηροκομεία την πληρώνουν τα κέντρα διασκέδασης φταίνε οι συγκεντρώσεις στα σπίτια την πληρώνουν τα κέντρα διασκέδασης. Μέχρι πότε θα πάει αυτή η κατάσταση.

Είναι εντάξει ένα παιδάκι 12-17 ετών να μπαίνει σε ένα χώρο με ένα μικρό τεστ της ημέρα και ο άνθρωπος ο οποίος θα είναι εμβολιασμένος και θα κάνει και rapid τεστ δεν μπορεί να πάει και να διασκεδάσει».

«Είμαι αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι και μας έχουν καταντήσει ζητιάνους».

Κλείνοντας ανέφερε ότι έχουν μιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος υποσχέθηκε να μιλήσει με τους υπεύθυνους για το θέμα και εξήγησε ότι αναμένουν από τον Υπουργό υγείας να βάλει το συντομότερο δυνατό συνάντηση.