Κατηγορήθηκε γραπτώς 53χρονη για υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές

Κατέθεσε χρήματα σε εταιρεία, βγήκε «χαμένη» και έβαλε να απειλήσουν τον συναίτερό της για να της τα επιστρέψει

21C64827 B887 48B0 A507 0797D221AE4C

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα, η 53χρονη, που καταζητείτο και που συνελήφθη την Τρίτη για υπό διερεύνηση υπόθεση διάπραξης κακουργήματος και απαίτησης χρημάτων με απειλές.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, τη Δευτέρα και περί ώρα 14:45 στο αεροδρόμιο Λάρνακας συνελήφθη κατά την αναχώρησή της γυναίκα 53 ετών η οποία καταζητείτο με δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαίτησης χρημάτων με απειλές.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί από 49χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου στο ΤΑΕ Πάφου τον Ιούλιο. Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα με την οποία είχαν προχωρήσει σε κάποιου είδους συνεταιρισμό που αφορούσε την αγοραπωλησία σπιτιών, φαίνεται ότι είχε καταθέσει στην εταιρεία το χρηματικό ποσό 21.000 ευρώ περίπου και επειδή δεν τους απέφερε το ζητούμενο κέρδος η όλη κατάσταση, απαίτησε πίσω τα χρήματά της.

Επίσης τρίτο πρόσωπο τηλεφώνησε στον 49χρονο και φέρεται να τον απείλησε με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων στην 53χρονη. Από τότε εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της.

Πηγή: ΚΥΠΕ