Κλειστοί είναι για όλα τα οχήματα οι δρόμοι προς το Τρόοδος

Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

troodos Οδικό Δίκτυο, Τρόοδος

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής η Αστυνομία Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους.

Όπως προσθέτει η Αστυνομία, άλλοι δρόμοι στις ορεινές περιοχές της Λεμεσού και της Μόρφου, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πρόκειται για τους δρόμους: Πεδουλά-Προδρόμου, Πεδουλά-Pine Wood – Κακοπετριάς, Κυπερούντας-Αγρού, Καρβουνά-Κυπερούντας, Κυπερούντας-Χανδριών, Χανδριών-Αγρού, Αγρού-Παπούτσας, Παπούτσας-Αγίου Θεοδώρου.

Οι δρόμοι Πεδουλά-Κύκκου και Κακοπετριάς-Πεδουλά είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, ωστόσο το οδόστρωμα είναι ιδιαίτερα ολισθηρά λόγω παγετού.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».