Κλειστός ο αυτο/δρομος λόγω ανατροπής φορτηγού

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί

e4f5982193318e41ebacd1157f76b11b

Κλειστός προσωρινά είναι από τις 2.15 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στην περιοχή του Δάσους Κακορατζιάς, για σκοπούς μετακίνησης φορτηγού οχήματος, που νωρίτερα σήμερα είχε ανατραπεί και κατέληξε στο έρεισμα του δρόμου.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς τη Λεμεσό, μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο προς τον Κόρνο και μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο του στην περιοχή της Κοφίνου.

Προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Το φορτηγό όχημα ανατράπηκε στο σημείο του αυτοκινητόδρομου γύρω στις 11.30 το πρωί, ενώ με την ανατροπή του εκδηλώθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, που κατασβέστηκε στη συνέχεια. Ο οδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνώνται από την Αστυνομία.