Κόμμα για τα Ζώα για περιστατικό με 8χρονο: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση

Το Κόμμα για τα Ζώα με ανακοίνωση καταδικάζει την περίπτωση όπου σκύλος επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι

BAD009BC BAE9 4EAA B183 126247CE42FD

Το Κόμμα για τα Ζώα με ανακοίνωση καταδικάζει την περίπτωση όπου σκύλος επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου για μια ακόμη φορά καταδικάζει αυτή την περίπτωση όπου σκύλος επιτέθηκε σε μικρό παιδάκι και για μια ακόμη φορά εμείς απλά δάκτυλο δείχνουμε τον κηδεμόνα.

Ενώ οι έρευνες τις αστυνομίας συνεχίζονται εμείς απλά θα πούμε αυτά που δεν αρέσουν ούτε στην κυβέρνηση αλλά ούτε και όσους ασχολούνται με τα θέματα της ευημερίας και προστασίας των  ζώων και εννοούμε τα διάφορα κυβερνητικά τμήματα.

Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και ο καθ ένας κάνει ότι θέλει γιατι απλά δεν νιώθει την παρουσία των αρχών οι οποίες φέρουν μεγάλη ευθύνη για ότι συμβαίνει γύρω μας. Είναι αδιανόητο ενώ κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και μερικά χρόνια κανένας δεν συγκινείτε και κανένας δεν αναλαμβάνει άμεσα τις ευθύνες που του αναλογούν.

Νομοθεσίες υπάρχουν όμως αυτές δεν θα εφαρμοστούν από μόνες τους εάν πολίτες και κυβέρνηση δεν συνεργαστούν για να παταχθεί η κάθε παρανομία. Για τον λόγο αυτό καλούμε και τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Υπουργό Γεωργίας όπως άμεσα καλέσουν σε σύσκεψη τα αρμόδια τμήματα για να συντονιστούν και να βρουν άμεσες λύσεις για την πάταξη του φαινομένου της ασυδοσίας και της ολιγωρίας κάποιων οι οποίου σφυρίζουν αμέριμνα.

Ευχόμαστε το παιδάκι να αναρρώσει γρήγορα και άμεσα να συλληφθεί ο κηδεμόνας του σκύλου και να δώσει την δική του μαρτυρία για το πως και τι έγινε και ένα σκύλος επιτέθηκε στο παιδάκι.

Σίγουρα δεν μπορεί να θυματοποιηθεί ο σκύλος αλλά ο κηδεμόνας  φέρει ακέραια την ευθύνη και θα πρέπει να λειτουργήσει άμεσα η δικαιοσύνη και να αποδοθούν ευθύνες εκει και όπου πρέπει.