Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 14χρονου και της γιαγιάς του μετά από τροχαίο στην Πάφο

imagew 2 3 Πάφος, ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο ΓΝ Λευκωσίας ο 14χρονος που επέβαινε οχήματος που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Επαρχία Πάφου και η 57χρονη γιαγιά του στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πάφου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 14χρονος φέρει κάταγμα κεφαλής και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το ΓΝ Πάφου στο ΓΝ Λευκωσίας ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη.

Η 57χρονη γιαγιά του που επίσης επέβαινε στο όχημα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ΓΝ Πάφου φέρει κάταγμα σπονδύλου, τραύματα στο πρόσωπο και στο θώρακα και κρατείται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου . Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς επίσης κρίσιμη.

Στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 13:00 χθες, τραυματίστηκαν επτά άτομα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη στον δρόμο Δρούσειας – Προδρομίου – Πόλης Χρυσοχούς, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα προερχόμενα από αντίθετες κατευθύνσεις συγκρούστηκαν μετωπικά.

Στο ένα όχημα μετέβαινε μητέρα ηλικίας 40 ετών με τα τρία ανήλικα παιδιά της ηλικίας 14, 15 και 17 ετών και την γιαγιά ηλικίας 57 ετών, όλοι Ε/κ, και στο δεύτερο όχημα ζεύγος Γερμανών ηλικίας 55χρόνων ο άντρας και 61 χρόνων η γυναίκα.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι η μια οδηγός παρέλειψε να οδηγεί προς την αριστερά πλευρά του δρόμου, το όχημά της εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το εξ αντιθέτου διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε το ζεύγος Γερμανών.

Η 17χρονη φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της και κρατείται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για νοσηλεία.

Η 15χρονη φέρει κάταγμα αντιβραχίονα και παραμένει για νοσηλεία στο κρατικό νοσηλευτήριο της Πάφου ενώ η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Η 40χρονη οδηγός του αυτοκινήτου φέρει θλαστικό τραύμα στο αυτί και η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Από το ζεύγος των Γερμανών, η 61χρονη φέρει κάταγμα αριστερού χεριού και ο 55χρονος δεν τραυματίστηκε ωστόσο και οι δύο τους κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους στο ΓΝ Πάφου.

Οι εξετάσεις για την πρόκληση του Τροχαίου συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ