«Κρίσιμο το πρώτο 48ωρο» – Η κατάσταση του υπαξιωματικού που έπεσε από γέφυρα με όχημα της Ε.Φ

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 29χρονος μόνιμος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς

DAFAA9E5 0AD0 48B7 BCD2 C6A3A7D13AC3

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 29χρονος μόνιμος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος ενεπλάκη το μεσημέρι της Τετάρτης (24/05) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος Αγίας Βαρβάρας.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του στρατιωτικού οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει από τη γέφυρα που βρίσκεται στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε o Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού, τα πρώτα σημάδια για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου υπαξιωματικού είναι ενθαρρυντικά, χωρίς ωστόσο επίσημη τοποθέτηση ακόμη από τους ιατρούς, αφού το πρώτο 48ωρο θεωρείται και το πιο κρίσιμο.

«Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή και παρακολουθείται», σημείωσε ο κ. Στυλιανού. Με τις πρώτες εκτιμήσεις για το πώς έγινε το τροχαίο, να αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα,λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε τη στιγμή εκείνη, ο υπαξιωματικός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, καθώς το οδόστρωμα είχε καταστεί λόγω της έντονης βροχόπτωσης επικίνδυνο.

Όπως όλα δείχνουν το όχημα του 29χρονου στρατιωτικού πέρασε μέσα από συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα ο οδηγός να απωλέσει τον έλεγχο του υπηρεσιακού αυτοκινήτου.

Η Αστυνομία συνεχίζει να διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, ενώ υπενθυμίζεται πως για το περιστατικό διατάχθηκε και έρευνα σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά.

Πηγή: Omegalive