«Κτύπησε το τηλέφωνό μου στις 06.00 και μου είπαν ότι αποσωληνώθηκε…»

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας με αφορμή τα ευχάριστα νέα που ήρθαν από το Ισραήλ για το 4χρονο κοριτσάκι

B19C3841 CA41 494C ACB9 216D47CA490B

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη με αφορμή τα ευχάριστα νέα που ήρθαν από το Ισραήλ για το 4χρονο κοριτσάκι. Το παιδί είχε διακομισθεί εκτάκτως στο Ισραήλ λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα αφού προηγουμένως είχε προσβληθεί από στρεπτόκοκκο τύπου Α.

«Στις 21/12 έγινε μια τεράστια επιχείρηση για το παιδάκι. Όταν πήγε στο Ισραήλ ήταν σε μια πάρα πολύ κακή κατάσταση. Αποσωληνώθηκε προχθές, κτύπησε στις 6 το πρωί το τηλέφωνό μου και ενημερώθηκα για το κοριτσάκι. Χάρηκα πάρα πολύ…», είπε η κ.Γιαννάκη.

«Το παιδί βρίσκεται σε συνεχή οξυγονοθεραπεία. Με την απαραίτητη αποκατάσταση που θα γίνει στο παιδί αναμένουμε να πάνε όλα καλά. Αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει το παιδί τέλος του μήνα. Στόχος είναι τα παιδιατρικά περιστατικά αυτά να διεκπεραιώνονται σε νοσηλευτήρια του ΓεΣΥ», είπε κλείνοντας.

*Εικόνα αρχείου