Κύμα κακοκαιρίας στην Κύπρο- Ποιες περιοχές επηρεάζονται

8D88CD73 D0E1 4801 A7A3 8DDB35C8FCF7 exclusive, Καιρός, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεµα θα πνέουν µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 15 βαθµούς στα ανατολικά, γύρω 11 βαθµούς στο εσωτερικό και τα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 αλλά στα νότια και τα ανατολικά µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά και στα βόρεια θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήµερο.