Κύπρος: Χειροπέδες σε 28χρονο για λαθροθηρία

Προσπάθησαν να ανακόψουν το όχημα ωστόσο ο οδηγός του κατάφερε να διαφύγει - Μέσω των αριθμών εγγραφής εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος

687abd7b5153b2460948ed713c16a599 11

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονος ως ύποπτος για υπόθεση λαθροθηρίας στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το βράδυ του Σαββάτου μέλη της Υπηρεσίας Θήρας άκουσαν στην περιοχή Αργάκας έναν πυροβολισμό, ενώ αντιλήφθηκαν την παρουσία ύποπτου οχήματος.

Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας προσπάθησαν να ανακόψουν το όχημα ωστόσο ο οδηγός του κατάφερε να διαφύγει. Μέσω των αριθμών εγγραφής εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος, που, όπως διαφάνηκε, πρόκειται για 28χρονο από την Πάφο.

Το απόγευμα της Κυριακής και μετά από περαιτέρω εξετάσεις ο 28χρονος συνελήφθη σε σχέση με υπόθεση λαθροθηρίας, ενώ παραλήφθηκαν και διάφορα αντικείμενα από την κατοικία του, μεταξύ αυτών το κυνηγετικό όπλο.

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και μη συμμόρφωση σε σήμα θηροφύλακα, καταδίωξη θηράματος κατά την διάρκεια της νύχτας και καταδίωξη θηράματος με την χρήση μηχανοκίνητου οχήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ