ΚΥΠΡΟΣ: Δίχρονο αγοράκι περιφερόταν μόνο του το βράδυ – Κατηγορήθηκαν οι γονείς

Ένα παιδάκι ηλικίας μόλις δύο ετών περιφερόταν μόνο σε δημόσιο χώρο στην κοινότητα Έμπας και μάλιστα αργά το βράδυ, με τους γονείς να είναι αμέριμνοι θεωρώντας, όπως κατέθεσαν στη συνέχεια στην Αστυνομία, ότι κοιμόταν στο κρεββάτι του.

Η πρωτοφανής για την Πάφο υπόθεση διαδραματίσθηκε το βράδυ της Τρίτης. Διερχόμενη γυναίκα από την πλατεία της Έμπας πρόσεξε ένα μικρό παιδάκι να βρίσκεται εκεί, χωρίς να επιτηρείται, όπως πρόσεξε, από οποιονδήποτε. Η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία, στην οποία παρέδωσε το παιδάκι που διαπιστώθηκε ότι είναι ηλικίας δύο μόλις ετών και διαμένει με τους γονείς του σε οικία στην περιοχή.

Αφού εντοπίστηκε η ταυτότητα του δίχρονου αγοριού, η Αστυνομία οδηγήθηκε και στους γονείς του που διαπιστώθηκε ότι είναι αλλοδαποί κάτοικοι Κύπρου. Έκπληκτοι αυτοί μόλις πληροφορήθηκαν το αδιανότητο συμβάν, υποστήριξαν ότι θεωρούσαν πως το παιδάκι τους κοιμόταν στο κρεββάτι του, όπου και το είχαν βάλει για ύπνο λίγη ώρα προηγουμένως όπως είπαν.

Οι γονείς του δίχρονου κατηγορήθηκαν ωστόσο γραπτώς βάσει της νομοθεσίας για πλημμελή φύλαξη ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι για για να κλητευθούν αργότερα στη δικαιοσύνη.

Το δίχρονο αγοράκι ήταν, ευτυχώς, καλά στην υγεία του και μετά από τη διαδικασία καταγγελίας των γονέων, επέστρεψε στην κατοικία του.

Πηγή: Philenews