Κύπρος: Έκαψε το όχημα – Δεν συμφωνούσαν ποιος θα το έχει

Χειροπέδες σε 22χρονη

b b ginekaxeiropedes Εμπρησμός

Χειροπέδες σε 22χρονη Ελληνοκύπρια πέρασαν οι Αρχές της Πάφου, σχετικά με υπόθεση εμπρησμού οχήματος 22χρονου Σύρου, που διαπράχθηκε την Τετάρτη (1/6).

Όπως πληροφορείται το 24news, η 22χρονη διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον παραπονούμενο, ωστόσο, το εν λόγω όχημα φαίνεται πώς ήταν η αιτία να τα «σπάσουν».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο είχαν διαφωνία στο ποιος θα έχει το συγκεκριμένο όχημα αφού, η 22χρονη υποστηρίζει πώς εκείνη το αγόρασε, ωστόσο ο 22χρονος βρέθηκε απέναντι της.

Ο 22χρονος, από πλευράς του, διαφωνεί με την 22χρονη αφού όπως πληροφορούμαστε, λέει πως είναι το πρόσωπο που ξόδεψε τα χρήματα για να αγοράσει το αυτοκίνητο.

Τελικά το όχημα κατέληξε στον νεαρό, πράγμα που έκανε έξαλλη την 22χρονη, η οποία φέρεται να το πυρπόλησε.

Η 22χρονη συνελήφθη μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον της και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για διάταγμα προσωποκράτησης.

Το χρονικό του εμπρησμού

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, λίγο μετά τις 3.50 ξημερώματα της Τετάρτης, (1/6), εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 22χρονος υπεύθυνος οδηγός του οχήματος.

Τη φωτιά, η οποία είχε εκδηλωθεί σε τροχό του οχήματος, αντιλήφθηκε οικείο πρόσωπο του 22χρονου, που κατάφερε και την κατέσβησε προτού επεκταθεί.

Ακολούθησαν εξετάσεις στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: 24news.com.cy